Betalinger

Vi aksepterer flere sikre betalingsmetoder

bank

BANKLEDNING

Når kassen er fullført, vil du se ordrebekreftelsessiden med IBAN (International Bank Account Number) og BIC (SWIFT)-kode. Du vil også motta en e-postbekreftelse som inneholder informasjonen som trengs for å foreta overføringen. Vennligst oppgi ordrenummeret ditt som grunn for betaling.
paypal

PAYPAL

Vi aksepterer også betalinger via PayPal, en mye brukt og sikker online betalingsmetode. Velg PayPal-alternativet under betalingsprosessen, og du vil bli omdirigert til PayPal-siden for å fullføre betalingen. Hvis du har en PayPal-konto, vil du logge inn direkte og kunne foreta betalingen. Hvis du ikke har en PayPal-konto, vil du fortsatt ha muligheten til å betale med kredittkortet ditt via PayPal.

Når betalingen er bekreftet, vil bestillingen din bli behandlet.

Leveringsadressen oppgitt i bestillingen må nødvendigvis sammenfalle med leveringsadressen på Paypal; ellers vil levering ikke være mulig.

ALIPAY

ALIPAY

Alipay er en mye brukt mobilbetalingsplattform i Kina og drives av Alibaba Group.

For å bruke Alipay, følg trinnene nedenfor:

  1. Under betalingsprosessen på siden vår, vennligst velg Alipay som betalingsmetode. Du vil bli omdirigert til en sikker Alipay-betalingsside.
  2. Følg instruksjonene på Alipay-kassesiden for å autentisere betalingen din. De kan be deg om å angi en bekreftelseskode eller gi ytterligere detaljer for å fullføre transaksjonen.
  3. Etter å ha bekreftet betalingen din på Alipay, vil du bli omdirigert til nettstedet vårt, hvor du vil motta en ordrebekreftelse og betalingsdetaljer.
wechat

WeChat

WeChat Pay er et mobilbetalingssystem utviklet av Tencent, selskapet bak meldingsappen WeChat.

WeChat Pay lar kunder foreta betalinger raskt og enkelt ved å bruke WeChat-kontoene deres.

For å bruke WeChat Pay, følg trinnene nedenfor:

  1. Under betalingsprosessen velger du WeChat Pay som betalingsmetode; du vil få en unik QR-kode som representerer beløpet som skal betales.
  2. Når du åpner WeChat-appen på mobilenheten din, må du skanne QR-koden gjennom den innebygde skannefunksjonen og bekrefte betalingen ved å skrive inn autentiseringsmetoden din (for eksempel en PIN-kode eller fingeravtrykk).
  3. Når transaksjonen er bekreftet, og etter overføring av midler, vil bestillingen din bli behandlet og sendt i henhold til vilkårene og betingelsene.
paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top